Loading

2605 Caton Hill Road, Woodbridge, VA 22192

800-123-4567, Fax: 718-724-3312

officeone@youremail.com

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Mon-Sat: 7:00 AM - 6:00 PM
Schedule Your Appointment 1-800-123-4567
2605 Caton Hill Road, Woodbridge, VA 22192

O nas

iFix je podjetje locirano v Mariboru, ki se ukvarja s popravilom telefonov, tabličnih računalnikov in računalnikov vseh znamk.

Naš namen je ponuditi strankam najkvalitetnejše popravilo naprav, po kar nekajkrat nižjih cenah, kot jih zaračunavajo pooblaščeni servisi in v neprimerljivo krajšem času. Vemo, da je v današnjem času nemogoče ostati brez telefona/tablice/računalnika več kot nekaj ur. Zaradi tega, se trudimo da večino popravil opravimo še isti dan.
Razlika
Od ostalih servisov se razlikujemo v tem, da nudimo strankam popravilo naprav z originalnimi in premium kvaliteto nadomestnih delov, pri tem pa uporabljamo le najnaprednejšo tehnologijo in orodje, ki ga nenehno nadgrajujemo in posodabljamo.
Popravila
Imamo tudi neverjetno sposobnost, da popravimo stvari, ki jih je drug servis pokvaril. Da, tudi matične plošče. Tudi takrat, ko vas v drugih servisih odslovijo z razlogom; “vaša matična plošča je pokvarjena”, se lahko obrnete na nas, in pričakujete rešitev. Prihranimo vam lahko stotine evrov, tako da namesto menjave vaše stare naprave z novo, popravimo obstoječo matično ploščo. Ukvarjamo se tudi z reševanjem podatkov na forenzični ravni.
Okolje
Vse zamenjane in pokvarjene dele naprav, baterije in nedelujoče zaslone, ustrezno recikliramo, tako da je odpadni material kar se le da minimaliziran. S tem si prizadevamo izboljšati vpliv na okolje, prav tako pa upamo, da boste tudi vi storili isto, s tem da boste vaš tehnološki izdelek pri nas popravili, namesto da ga zamenjate z novim.

Potrebujete popravilo? iFix za to poskrbi!

Vaši napravi se posvetimo maksimalno, pregledamo podrobnosti in ocenimo škodo.

+386 41 360 989